Српска Десница први пут излази на изборе.
Представници листе „Српска Десница за домаћинску Медвеђу“ предали су потписе грађана за локалне изборе у Медвеђи, који ће бити одржани 8.септембра. За ту листу прикупљено је 225 потписа.

Изборна листа „Српска Десница за домаћинску Медвеђу“ је шеста предата листа за предстојеће изборе у Медвеђи.

Листу је у 14 часова у просторијама Градске изборне комисије предао председник Српске Деснице Миша Вацић, генерални секретар Александар Здравковић, председник одбора Српске Деснице у Медвеђи Дејан Симић. Такође, предавању изборне листе присуствовао је и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност и професор Мирољуб Петровић.

У згради Општине Медвеђа у којој се налази изборна комисија, присуствовали су кандидати за одборнике Српске Деснице, као и велики број грађана Медвеђе који су дошли да подрже своје суграђане за изборе.

Први на изборној листи је Дејан Симић, а међу одборницима налазе се и угледни домаћини и привредници.

„Српска Десница, која постоји годину и по дана, након што је основала своје одборе у више од 20.места широм Србије, по први пут учествује у борби за поверење грађана. Квалитет листе „За домаћинску Медвеђу“, као и лакоћа са којом нам је народ пружио подршку дајући нам потписе су недвосмислена потврда сигурног успеха листе Српске Деснице „, истакао је Миша Вацић, председник Српске Деснице.

Председник Вацић рекао је да се народ проналази у програму и људима који воде Српску Десницу, подсећајући на основна програмска начела – традиционализам, помоћ малим и средњим привредницима, заштита трудница и породиља, брига о рекама очување шума, залагање за останак младих на огњиштима, за убрзани развој неразвијених делова Србије, као и права ратних ветерана, и помоћ српском сељаку.

Дејан Симић се захвалио на неизмерној подршци коју му је пружио Миша Вацић, али је истакао да је подршка суграђана од посебне важности јер Српска Десница у Медвеђи зависи само и искључиво од подршке коју добија од свог народа.
„На листи Српске Деснице су људи који до сад нису компромитовани у политици, који живе у Медвеђи и желе да њихова деца такође остану.
И зато позивам све грађане Медвеђе да изађу на изборе 8.септембра и да гласају за домаћинску Медвеђу.“, рекао је Симић.

Оставите Коментар